Het team van Tandarts Duret

De praktijk van tandarts Duret in Zwolle wordt gerund door een team van betrokken medewerkers. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de teamleden en hun functie. 

Jop Duret

BIG registratie 69911177702

J.L.M. (Jop) Duret is opgegroeid in Noord Brabant om na het afronden van het Stedelijk Gymnasium te Breda te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2009 heeft hij de studie Tandheelkunde met succes afgesloten.

Hij is in Kampen en Raalte gaan werken als tandartsmedewerker. Vanaf 2010 was hij werkzaam bij Praktijk Noordereiland in Zwolle, tot augustus 2015.

Daarna heeft hij zijn eigen praktijk opgezet in Stadshagen Zwolle. Zijn interesse ligt bij de algemene tandheelkunde in al zijn breedte. Daartoe volgt hij ook nascholing en is hij lid van het KNMT en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT.

Sharmila Bhaggoe

BIG registratie 39912666002
Sharmila Bhaggoe, opgegroeid in Zwolle, kende ik al van haar opleiding tot tandarts in Groningen, die zij in 2010 met succes heeft afgerond. Daarnaast heb ik eerder samen met haar gewerkt. Zodoende ben ik er van overtuigd dat niet alleen de kwaliteit van haar werk goed is, alsook de omgang met de patiënt en de manier van behandelen. Ze behandelt als algemeen practicus en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister tandartsen (KRT). Uiteraard volgt ze de daartoe benodigde nascholing.

 

Tandarts Bhaggoe werkt op de maandag, dinsdag ochtend en de donderdag. Voor pijnklachten of andere spoedgevallen kunnen haar patiënten uiteraard buiten haar werkdagen bij de praktijk terecht.

Lilia Morales

BIG 19920137102

Lilia Morales heeft enkele jaren rond Zwolle gewerkt en komt nu het team versterken op de dinsdag middag en de woensdag. Ze is lid van de KNMT en KRT. Ze heeft een voorliefde voor het werken met een microscoop en endodontie (wortelkanaalbehandelingen).

Lisa Poul

Lisa Poul is onze nieuwe mondhygiëniste. Geboren en getogen in Zwolle, is ze in 2020 afgestudeerd in Utrecht tot mondhygiëniste. Na te hebben gewerkt in o.a. Dalfsen en Meppel komt ze nu ons team versterken op aanvankelijk de vrijdagen maar in de toekomst de donderdagen. 

Yolande Nuis

Yolande Nuis is actief achter de balie. Ze heeft hier al vele jaren ervaring in en voegt dat toe aan het team. Dit zorgt voor rust bij de rest. Daarnaast helpt ze mee in het schoonmaken van de kamers en het reinigen van alle instrumenten. Daarom is ze soms achter de balie vandaan, maar ze is nooit ver weg.

Ze werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Iris Bruinsma - Prinsen

Preventie assistente Iris is haar carrière begonnen als verpleegkundige, om vervolgens van stoel assistente te zijn doorgegroeid naar de preventie assistente die ze nu is. Dit doet ze nu al een 6 jaar. Binnen mijn praktijk helpt Iris mij soms aan de stoel, maar is ze het meest op haar plek wanneer ze zelf behandelt. Ze kan zelfstandig, op mijn aangeven, tandsteen verwijderen , foto`s maken en laklagen aanbrengen. Zo kan ik mij weer wat meer op andere werkzaamheden toeleggen. Op maandag, dinsdag en woensdag is ze aanwezig.

Seraja Sanders

Seraja Sanders helpt mij aan de stoel. Ze werkt voor nu op de maandagen en op de woensdag avonden. Ze heeft al jaren ervaren in het vak en kan dan ook zelfstandig röntgen foto`s en afdrukken maken. 

Anja Gibbs van Toly

Anja is sinds 2014 is Anja in het bezit van haar diploma tot tandartsassistente. Sinds 2019 kwam dat volledig tot bloei in onze praktijk. Ze staat nu voornamelijk aan de stoel, maar is ook te vinden aan de balie.

Daarnaast is Anja weer aan de studie, binnenkort gaat ze als preventieassistente aan de slag in de praktijk. Ze mag dan zelfstandig tandsteen verwijderen en laklagen aan brengen.

 

Nour Al khafaf

Nour Al khafaf is na het voltooien van haar opleiding bij ons komen werken. Ze is breed inzetbaar maar vooral te vinden aan de stoel naast mij of een collega. Ze kan zelfstandig röntgenfoto's maken en is daarnaast preventie assistente. Ze kan dus zelfstandig tandsteen verwijderen en laklagen maken.
Nour werkt nu op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Robin Hippe

Preventie assistente Robin Hippe werkt sinds mei 2022 bij ons. Het voelt als veel langer.  Na haar opleiding tot stoel assistente is ze inmiddels al bijna 2 jaar preventie assistente. Buiten het werk aan de stoel kan ze ook zelfstandig tandsteen verwijderen en laklagen aanleggen. Robin is enkel op vrijdag niet aanwezig.