donderdag 17 mei 2018

AVG

AVG

AVG. Dit staat in dit geval niet voor aardappel,vlees, groente, maar voor een stuk Europese wetgeving, genaamd Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Deze wetgeving heeft op vele werkterreinen iets te zeggen, dus ook over de tandartspraktijk. De manier van omgaan met of verzenden van patiënt informatie verandert voor ons niet. We voldeden daarin al aan de richtlijnen die per 25 mei van kracht zullen worden.

Om enkele voorbeelden te noemen worden berichten en inschrijvingen vanaf onze website versleuteld verstuurd en versturen wij patiënt gegevens voor verwijzingen beveiligd door via Zorgmail. Ook Google krijgt van ons geen persoonlijke data via cookies of door het verzamelen van IP adressen.  

Volgens de wetgeving moeten we ook een privacy en cookie verklaring hebben op de website en dit is dan ook vanaf nu daar in te zien.

Wat betreft onze praktijk nog 2 andere punten. Maandag aanstaande, 2e pinksterdag, zijn wij gesloten. Er is altijd een dienstdoende collega te bereiken voor pijnklachten of trauma`s via het nummer 0900 1515.

Daarnaast gaan de medewerkers meer dagen werken. Onze mondhygiënist Ilse Hilgenkamp gaat nog een extra ochtend werken per september. Dit wordt de woensdagochtend.
Tandarts Evelien van der Zee gaat in dagen uitbreiden. Dit worden naar verwachting de vrijdag en de dinsdag middag en dinsdag avond. Dit ook per september.

Nieuwe patiënten zijn dan ook nog altijd van harte welkom.