maandag 17 oktober 2016

Nieuwe assistente en vacature.

Nieuwe assistente en vacature.

Met gepaste trost presenteren we Iris Bruinsma – Prinsen. Iris is haar carrière begonnen als verpleegkundige, om vervolgens van stoel assistente te zijn doorgegroeid naar de preventie assistente die ze nu is. Dit doet ze nu al een 6 jaar. Binnen mijn praktijk helpt Iris mij soms aan de stoel, maar is ze het meest op haar plek wanneer ze zelf behandelt. Ze kan zelfstandig, op mijn aangeven, tandsteen verwijderen , foto`s maken en laklagen aanbrengen. Zo kan ik mij weer wat mee...r op andere werkzaamheden toeleggen.

De praktijk groeit gestaagd door. Binnenkort zit mijn praktijkdeel vol. Uiteraard zal er altijd ruimte zijn voor gezinshereniging of gezinsuitbreiding. Hoewel het mogelijk is dat op een latere termijn weer wat ruimte komt voor nieuwe patiënten bij mij, zullen we eerst verder gaan met de aanname van nieuwe patiënten voor een nieuwe collega. Binnenkort krijgt u meer informatie welke collega dit gaat worden.

Aangezien we druk bezig zijn met het werven van een collega, zijn we ook op zoek naar extra assistentie. Preventie assistentes hebben de voorkeur. Lijkt het je leuk om mee te gaan werken in deze jonge en snel groeiende praktijk? Stuur een email met cv naar [email protected].