donderdag 4 mei 2017

Tijdelijk een wachtlijst

Tijdelijk een wachtlijst

Na iets meer dan een jaar patiënten te hebben aangenomen is het tijd om de praktijk uit te gaan breiden. De 4e kamer zal worden voorzien van een behandelstoel zodat er weer ruimte komt in de praktijk. Dit zal met enkele maanden klaar zijn.

In de tussentijd kunnen mensen zich nog aanmelden op de wachtlijst. U wordt dan, zodra we de ruimte hebben, opgeroepen voor een afspraak.  Houdt u dus wel rekening met een wachttijd van enkele maanden.

Eva is wat langer weg, maar komt na haar zwangerschapsverlof weer terug. Als vervanging komen Seraja en Karin het team versterken, die dankzij de groei in de praktijk ook blijven wanneer Eva weer aanwezig zal zijn. Binnenkort worden ze voor de lens van onze fotografe gezet en kunt u nog wat uitgebreider kennis maken.

Ingrid gaat op cursus en zal daarna ook zelfstandig tandsteen kunnen verwijderen. Op termijn staat dit ook voor Eva in de planning. Zo kan de praktijk dit op termijn op alle dagen in de week aanbieden.

Onze vrijheid gaan we vieren met een dag vrij, dus 5 mei aanstaande is de praktijk gesloten. Voor spoedgevallen kunt u altijd contact openemen via 0900 1515. U wordt dan verder geholpen.