vrijdag 20 mei 2016

Vakantie en de grote voorspeeldag.

Vakantie en de grote voorspeeldag.

Het gaat goed met de praktijk. We zien een gestaagde groei van het aantal patiënten. Als deze lijn zich voort zet zal mijn praktijkdeel binnen 2 maanden gevuld zijn. Vervolgens gaan we verder met het aannemen van patiënten voor een collega die op termijn het team komt versterken. We zijn dan ook achter de schermen al bezig met het uitbreiden van het team. Zowel een collega, als de nodige ondersteuning daar omheen.

De boog kan niet altijd gespannen zijn, daarom zijn we van de zomer 3 weken met vakantie. Te weten week 32,33 en 34. Tijdens onze vakantie zullen er collegae bereikbaar blijven via de dienst. Dit kan via het nummer 0900 1515.

Tot slot nog even aandacht voor de muziek. Na alle politiek gemotiveerde waarderingen van vorige week is het leuk om eens muziek te maken om enkel van te genieten. Geen punten, niet sms’en, geen sarcastische opmerkingen of rode kruizen. De grote voorspeeldag is daarvoor bedoeld. Op 10 juli 2016 in Odeon te Zwolle. Voor alle leerlingen van individuele muziekdocenten in Zwolle. Optreden in een mooie zaal voor enthousiaste bezoekers. Wij steunen dit lokale initiatief dan ook graag als diamanten sponsor.

Voor meer informatie zie:

http://degrotevoorspeeldag.nl