zaterdag 29 juli 2017

Onze vakantie is begonnen

Onze vakantie is begonnen

De komende 3 weken zijn wij afwezig. Wel is er altijd een tandarts bereikbaar voor pijnklachten of spoedgevallen via telefoonnummer 0900 1515. Maandag 21 augustus zijn we weer aanwezig.

De praktijk goed aardig door. Daarom is er ook een tweede collega in aantocht die zal aantreden zodra dit mogelijk is na haar zwangerschap. Ze is al op de foto gezet. Later meer over haar.

Bij een nieuwe collega hoort ook een assistente. Ook deze staat reeds klaar en we zijn op zoek naar nog een assistente. Bij voorkeur preventie assistente, minimaal 2 dagen per week.

Ingrid heeft geen vakantie. Zij zit in de studieboeken zodat ze op termijn aan de slag kan als preventie assistente. Ze kan dan zelf ook behandelen. De verwachting is dat dit per eind oktober gaat gebeuren. Dan is wordt het ook mogelijk om op de woensdag avond tandsteenbehandelingen te plannen.

Dan komt er nog een tandprotheticus werken in de praktijk op de vrijdag ochtenden.

Kortom het wordt steeds drukker op de praktijk. Vorig jaar waren we met zijn drieën, hierbij een groot deel van het team op de foto maar nog niet allemaal….

Fijne vakantie gewenst!